Skip to content

Concurs! Castiga 3 albume cu autograf Alexandra Stan – Saxobeats!

  • envelope icon

Alexandra Stan a lansat luna trecuta unul dintre cele mai asteptate materiale ale acestui an – Saxobeats! Pentru ca avem multi fani de-ai ei printre cititori, va dam 3 CD-uri la concurs!

Alexandra Stan este artistul roman cu cea mai mare ascensiune in ultimul an. De la un Boarder Breaker pe care l-am prezentat in numele Urban.ro pe scena RMA 2011, cantareata a ajuns la premiul Best Romanian Act la MTV EMA 2011 in numai doua luni.

Albumul Saxobeats a aparut luna trecuta – am fost la lansare, am venit cu poze si un interviu video foarte interesant, contine 14 track-uri dintre care 5 sunt remixuri sau versiuni extended. E un material dance cu influente pop, mai jos aveti tracklistul:

1.Mr. Saxobeat

2.Ting ting

3.Show me the way

4.Lollipop (param pam pam)

5.Crazy

6.Bitter sweet

7.Get back (ASAP)

8.1.000.000 (feat. Carlprit)

9.Energy

10.Mr. saxobeat (maan studio remix)

11.Lollipop (param pam pam) (club version)

12.Get back (asap) (maan studio remix)

13.Mr. saxobeat (extended version)

14.Get back (asap) (extended version)

Asa cum va ziceam mai sus, avem un CONCURS!! Puteti castiga unul dintre cele 3 albume cu autograf puse in joc – Alexandra Stan le-a semnat pentru noi, special, la lansare.

Ce trebuie sa faceti? Sa ne dati 3 motive pentru care Alexandra Stan va place mai mult decat alti solisti romani! Concursul incepe azi, 24 octombrie si se incheie duminica, 29 octombrie.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe random.org si vor fi anuntati luni.

STAAAART!

UPDATE: Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt Dominoo,  Renato si _bLu_! Felicitari, verificati-va mailurile pentru a afla cum intrati in posesia albumelor!

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *