Skip to content

Concurs! Castiga 3 invitatii duble la concertul 3 Sud Est!

  • envelope icon

UPDATE: Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: Andreea C., Cristian Vladimir, chiper casandra. Aveti detaliile pe email!

Ti-ai luat bilet pentru spectacolul special 3 Sud Est de pe 9 mai de la Sala Palatului din Bucuresti? Avem trei invitatii duble pentru cei mai mari fani ai hiturilor 3 Sud Est!

 

Cel mai tare boy-band de la finalul anilor \’90 din Romania te invita la un eveniment unic, un concert in care vei retrai, cu emotie, cele mai frumoase amintiri.

Laurentiu, Mihai si Viorel ti-au prezentat, ani la rand, hituri pe care ai dansat, ai iubit si ai suferit, dar pe care nu le-ai uitat niciodata. Vino sa fredonezi, alaturi de idolii tai, piese ca Amintirile, Ai plecat, De ziua ta si “Emotii”, cel mai recent single al trupei.

Concertul live, de la Sala Palatului, reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos. Pe langa asta, 3 Sud Est vor avea trei invitati care le-au marcat cariera: Elena Gheorghe, Andreea Banica si Horia Brenciu.

Pret/ bilet:
Categoria 1: 150 lei
Categoria 2: 110 lei
Categoria 3: 80 lei
Categoria 4: 50 lei

CONCURS! Enumera mai jos intr-un comentariu toate albumele lansate de 3 Sud Est pana acum si intri in tragerea la sorti pentru a castiga doua din cele sase invitatii puse in joc – adica trei invitatii duble.

Concursul incepe astazi, 5 mai si se incheie pe 8 mai iar castigatorii – trei la numar – vor fi anuntati prin emailul pe care l-au folosit cand au comentat mai jos. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti prin random.org dintre raspunsurile corecte.

Vezi AICI o inregistrare live cu showul NOU 3 Sud Est cu trupa!

START!

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *