Skip to content

Concurs! Castiga 3 seturi Canyon (geanta laptop, casti, mouse)!

Avem un concurs cu premii urbane! Puteti castiga 3 seturi Canyon din colectia Graffiti Limited Edition – culori vii, potrivite cu trendurile din vara asta! Sunteti gata de start?

Colega Anca ne-a aratat noua colectie Canyon si ne-a placut foarte tare! Am hotarat ca e ceva URBAN asa ca trebuie sa va aratam si voua. Pentru ca sunteti cititori si comentatori fideli, pornim acest super-concurs!

PREMII? Avem 3 premii ce constau in 3 seturi cu tot ce trebuie – mouse, casti si o super-husa pentru laptop! Modelele sunt inspirate de graffiti-uri, de altfel asta da numele colectiei Graffiti Limited!

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs? Nu e atat de greu insa trebuie sa fiti creativi: propuneti un nou concept pentru viitoarea colectie Canyon. Conceptele existente le gasiti pe site-ul Canyon: Stripes, Rising Sun si Graffiti!

Sunt tare curios cum vor suna ideile voastre – va trebui sa descrieti in cuvinte cum vedeti voi designul pentru o noua gama de accesorii cool si urbane!

Concursul se desfasoara in perioada 10 – 24 august iar conditia obligatorie pentru a intra in concurs este un LIKE la noua pagina de Facebook Urban.ro.

Cele mai inspirate 3 idei vor fi premiate! Castigatorii vor fi alesi de echipa creativa Canyon iar noi vom verifica daca ne urmariti pe Facebook! Regulamentul concursul il gasiti AICI!

Va urez multa inspiratie! STAAART!

UPDATE:

Am ales castigatorii! Acestia sunt:
116 – Paul
14 – Dan Novac
49 – Adina Larisa

Veti primi email cu mai multe detalii despre cum veti intra in posesia premiilor!

Felicitari tuturor!

Citește în continuare