Skip to content

Concurs! Castiga 3 telefoane Nokia de ultima generatie!

Urban.ro impreuna cu NOKIA lanseaza un concurs pentru cei pasionati de muzica si de gadgeturi de ultima generatie. Puteti castiga cele mai noi telefoane din seria Nokia Xpress Music.

Pentru ca ati fost cititori fideli si ati ramas alaturi de site indiferent de schimbarile prin care a trecut, avem acest concurs cu premii speciale. Nokia ne-au oferit doua tipuri de telefoane ce se potrivesc ca o manusa cititorilor nostri, oamenii urbani, cool, care asculta muzica si sunt tot timpul conectati la retelele sociale.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in joc? Lasati un comentariu in care ne spuneti ce ati vrea sa gasiti pe Urban.ro pentru a fi site-ul pe care il accesati cand vreti sa mergeti la evenimente interesante?

Concursul incepe astazi, 1 iunie si se incheie pe 17 iunie. Vor fi alesi . La final, vor fi alesi 3 castigatori prin tragere le sorti pe random.org iar premiile vor fi oferite in felul urmator:

Premiul 1:un telefon muzical Nokia 5250 – acces rapid la muzica, jocuri, aplicatii si retele de socializare, cu ecran tactil.

Premiul 2 si premiul 3: cate un telefon Nokia X3 Touch and Type – combina versatilitatea ecranului tactil cu avantajele tastaturii intr-un produs elegant, special conceput pentru divertisment.

 

 ATENTIE! Va aducem aminte regulile concursurilor organizate de noi: Lasati comentariu cu adresa de e-mail valida. Nu comentati de pe acelasi IP/ aceeasi adresa de mai multe ori, riscati sa fiti descalificati. Ne rezervam dreptul de a scoate din concurs orice concurent pe care il prindem ca incearca sa fraudeze.

Concursul asta e un mod de a sarbatori cei 4 ani de existenta ai site-ului, e numai una din surprizele pregatite pentru voi! Spor la scris! 🙂

UPDATE: Am ales castigatorii! Acestia vor fi contactati maine prin email. Mai jos aveti un print-screen cu tragerile la sorti de pe random.org. Marele premiu a fost castigat de comentariul cu numarul 25. Concursul s-a incheiat! 🙂

 

 

Citește în continuare