Skip to content

Concurs! Castiga albumele anului de la Cat Music – DJ Project, Andreea Banica, Directia 5, Taxi si ROA!

Cat Music iti face cadou unul dintre cele 5 cele mai tari albume ale anului promovate de ei in 2011! Seria concursurilor speciale de sarbatori continua pe Urban.ro cu una dintre cele mai tari case de discuri romanesti!

Pana in apropierea Craciunului, v-am pregatit ZILNIC cate un concurs special cu premii deosebite din partea artistilor, a caselor de discuri si de productie cu care am colaborat foarte bine de-a lungul anului 2011.

Cat Music a ales din ograda lor cele mai tari albume pe care le-au promovat anul acesta – doua dintre ele au fost lansate la finalul anului trecut. Sunt 5 CD-uri de la artisti destul de diferiti asa ca vom avea CINCI castigatori!

– primul premiu este albumul Best Of DJ Project – au avut o multime de hituri de radio pe care le-au strans pe acest material

– al doilea premiu este Best Of Andreea Banica – include atat hituri din perioada Blondy cat si cele mai recente single-uri

– al treilea premiu il reprezinta materialul special Directia 5  – Beautiful Jazz Duets. veti regasi o multime de nume importante in tracklist: Loredana, Andra, Anda Adam, Claudia Pavel, Alexandra Ungureanu, Nico, Paula Seling si altele.

– un alt premiu este albumul TAXI – Doua cuvinte. Include hitul cu acelasi nume care a facut furori in online prin videoclipul ala amuzant.

– albumul ROA – Rise of Artificial. multi au zis ca ar fi cel mai bun material al anului. Dincolo de hitul Ne Place, are o multime de muzica buna!

CONCURS! Ce trebuie sa faceti?

1. Sa dati LIKE la pagina noastra de Facebook.

2. Sa lasati un comentariu mai jos in care ne spuneti ce album va place cel mai mult si care sunt cele doua piese preferate incluse pe CD-ul respectiv.

Asa cum v-am zis deja, vor fi 5 castigatori, fiecare va primi albumul pentru care a intrat in joc.

Concursul incepe azi, 16 decembrie si se incheie maine, 17 decembrie. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti pe random.org si va primi cadoul pana la Craciun!

STAAART!

 

 

Citește în continuare