Skip to content

Concurs! Castiga albumele anului de la Roton – INNA, Michael Buble si Lykke Li!

Seria concursurilor speciale de Craciun continua! Casa de discuri Roton impreuna cu noi va ofera albumele anului: INNA – I am the Club Rocker, Michael Buble – Christmas si Lyyke Li – Wounded Rhymes!

Pana in apropierea Craciunului, v-am pregatit ZILNIC cate un concurs special cu premii deosebite din partea artistilor, a caselor de discuri si de productie cu care am colaborat foarte bine de-a lungul anului 2011.

De data asta avem albumele anului de la Roton Romania! Avem la concurs trei dintre cele mai tari materiale aparute in 2011. Fiind trei stiluri muzicale diferite, vom avea 3 premii si 3 castigatori – fiecare va lua cate un CD!

Ce trebuie sa faceti?

1. Sa dati LIKE la pagina noastra de Facebook.
2. Sa lasati un comentariu mai jos in care ne spuneti care dintre cele trei albume este preferatul vostru si care este motivul pentru care ati vrea sa il ascultati in masina sau la CD player?

 – primul premiu este albumul de Craciun al lui Michael Buble care a vandut un milion de exemplare in doua saptamani in SUA si a ajuns no.1 prin toata lumea. Materialul se numeste Christmas, include o multime de coveruri (Santa’s Coming to Town) si colaborari cu Thalia si Shania Twain pe care le-ati auzit in showul live care a aparut zilele trecute

– al doilea premiu este albumul INNA – I Am The Club Rocker. a fost promovat din Mexic pana in Cehia, Polonia, Franta si in multe alte locuri din lume. Iar cel mai recent am vazut videoclipul single-ului Endless care a avut reactii foarte bune. Pe langa asta, pe CD mai gasim Club Rocker, Un Momento, Sun is up si Senorita.

 – al treilea premiu este albumului lui Lykke Li lansat la inceputul acestui an – Wounded Rhymes. Hitul I Follow Rivers cu remixurile aferente se aude peste tot de vreo trei luni incoace insa CD-ului are melodii bune, diferite fata de ce ati putea auzi pe radiourile romanesti. Eu l-am tot ascultat si mi se pare foarte bun.

 
Concursul incepe azi, 13 decembrie si se incheie maine, 14 decembrie. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti pe random.org si va primi cadoul pana la Craciun!

STAAART!

Citește în continuare