Skip to content

CONCURS: Castiga doua invitatii duble la concertul Guess Who de la Arenele Romane

Dupa lansarea celui de-al treilea album solo si a videoclipurilor „Un Anonim Celebru”, „Stele” si „Cupidon”, in aceasta toamna, Guess Who a inceput un turneu national de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”.

Turneul a debutat pe data de 5 octombrie, la Timisoara si se va incheia pe data de 10 noiembrie la Arenele Romane, in Bucuresti. Show-ul va fi plin de energie, sustinut de invitati speciali, lumini si proiectii video, pe durata caruia veti putea asculta in varianta live band atat piesele de pe cel mai nou album Guess Who, cat si hiturile lansate de-a lungul anilor. Pe durata concertului de lansare, Guess Who va fi insotit pe scena de band-ul sau, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Stefan Mihailescu (chitara), Relu Batog (clape).

Daca vreti sa ajungeti la ultimul concert din turneul de promovare al celui mai recent album Guess Who, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e piesa voastra preferata de pe Un anonim celebru. Concursul incepe astazi si se incheie pe 8 noiembrie, cand vom anunta si castigatorii. Nu uitati sa lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum intrat in posesia premiului.

START!

UPDATE: Castigatorii sunt Loluta Andrei (nr 18) si Andreea (nr 15). Detalii despre cum puteti intra la concert gasiti pe mail. 

Citește în continuare