Skip to content

Concurs: Castiga Golden Ticket-ul pentru perechea de sneakersi favorita de la AW LAB

  • envelope icon

 

The NEW hot spot for urban sport style! Noul magazin AW LAB te asteapta in AFI Cotroceni, la etajul 1 si te provoaca la un CONCURS HOT, HOT, HOT !

Fondat in 1997 sub numele Athletes World, brandul – parte a grupului Bata – are in prezent peste 200 de magazine la nivel international. Grupul Bata, liderul Mondial in industria de incaltaminte, este prezent in peste 100 de tari cu 5000 de magazine.

Misiunea sa este sa aduca mereu un stil fresh, dinamic, in pas cu cele mai cool tendinte urban style alaturi de item-uri de colectie ale unor brand-uri de renume. Descoperiti piesele exclusive din noile colectii de incaltaminte si imbracaminte sport pe Instagram @awlabro

Daca vreti sa castigati un Golden Ticket in valoare de 300 de lei cu care sa va alegeti perechea de sneakersi preferata in cadrul evenimentului de lansare a magazinului AW Lab ce va avea loc joi 13 septembrie 2018 in AFI Cotroceni, etaj 1, tot ce trebuie sa faceti este:

  1. Sa dati follow pe Instagram paginii AW LAB https://www.instagram.com/awlabro/
  2. Sa intrati pe site-ul AW LAB https://www.aw-lab.com/ , sa va alegeti perechea favorita de sneakersi si sa postati link-ul lor in zona de concurs din comentarii

Concursul incepe astazi 03 septembrie si se incheie luni, 10 septembrie.

Marti 11 septembrie vom anunta si castigatorul ce va fi asteptat in cadrul evenimentului de lansare pentru a-si ridica premiul.

Nu uitati sa lasati o adresa de mail pe care o verificati des.

 

Concursul s-a încheiat, iar persoana care se va bucura de voucherul de 300 lei la orice produs AW LAB este Laura Laslau. Felicitari!

 

Detalii extragere, aici.

 

  • envelope icon

Taguri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *