Skip to content

Concurs! Castiga invitatii duble @ All Stars Christmas Show

Pe 14 decembrie in sala mare a Teatrului National Bucuresti se tine concertul „All Stars Christmas Show„, un spectacol unic in Romania prin conceptul realizat de regizorul Felix Alexa, recunoscut pentru piesele realizate.

Vor urca pe scena artisti precum Smiley, Elena Gheorghe, Nico, Aurelian Temisan, Ovidiu lipan Tandarica, Cristina Rus, Dan Puric cu un moment extraordinar din spectacolul Vis si multi altii, sustinuti live de Orchestra Simfonica Bucuresti.

Colindele si piesele artistilor vor rezona intr-un show de exceptie ce va fi presarat cu surprize. Biletele se gasesc la Teatrul National si in reteaua Vreau Bilet.

Mai multe detalii despre eveniment puteti citi pe pagina de facebook.

Asa cum ati citit in titlu, avem si un concurs: oferim 7 invitatii duble la eveniment. Ce trebuie sa faceti? Sa lasati un comentariu pe pagina de facebook a lui Smiley, dupa care sa reveniti la acest articol si sa ne lasati linkul spre acel comentariu. Ultimii 7 comentatori de la noi vor primi invitatiile. Nu anuntam data cand se opreste concursul, va trebui doar sa urmariti articolul nostru ca sa aflati daca ati castigat sau nu.

Succes si spor la comentat!

Citește în continuare