Skip to content

CONCURS! Castiga invitatii la „Eat Pray Love” @ Hollywood Multiplex

UPDATE: Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare. In urma tragerii la sorti invitatia dubla merge la: Ana-Maria. Vei primi un e-mail imediat de la mine la care te rog sa raspunzi cat mai rapid. Verifica si in spam pls, ca la unii intra e-mailul acolo… Felicitari!

Monden.Info si Hollywood Multiplex te invita din nou la film. De aceasta data este vorba despre filmul „Eat Pray Love„, despre care v-a vorbit putin colega noastra Cris AICI si puteti citi mai multe AICI.

Aflata la rascruce de drumuri, dupa divort, Liz Gilbert (Julia Roberts) isi ia un an de pauza de la slujba si ca niciodata, se decide sa evadeze din viata sa obisnuita si confortabila, riscand totul numai pentru a-si schimba viata. In timpul calatoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucura de experiente simple cum ar fi sa manance mancare italieneasca in Italia, sa se roage in India, si la final, sa se bucure in mod neasteptat de pacea si echilibrul unei iubiri, in Bali. Gilbert este o femeie moderna care a pornit intr-un periplu prin lumea larga, de-a lungul caruia spera sa se regaseasca si sa se impace cu sine.

Inspirat dupa o poveste adevarata, filmul Mananca Roaga-te Iubeste / Eat Pray Love, in regia lui Ryan Murphy, are la baza best-seller-ul cu acelasi nume, scris de Elizabeth Gilbert. In distributie, alaturi de Julia Roberts, ii mai intalnim pe: James Franco, Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup si Javier Bardem. Din 15 octombrie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Oferim o invitatie dubla la acest film, oricand in perioada 25-28 octombrie. Concursul se incheie in 20 octombrie, urmand ca in 21 octombrie sa anuntam castigatorul/castigatoarea, prin tragere la sorti. Trebuie sa ne spuneti motivul pentru care vreti sa vedeti acest film printr-un comentariu.

Atentie! Va reamintim regulile concursurilor organizate de noi: NU lasati mai multe comentarii de pe acelasi IP sau aceeasi adresa de e-mail. Comentati cu adresa corecta de mail pentru a va putea contacta in cazul in care castigati. Ne rezervam dreptul de a descalifica orice participant care incearca sa fraudeze concursul. Castigatorii vor fi anuntati atat printr-un update al articolului si intr-un comentariu, cat si pe e-mail (la care va trebui sa raspundeti cat mai rapid, pentru a nu pierde premiul). Premiul este nominal si nu este transmisibil.

Acestea fiind spuse, va dorim succes!

Citește în continuare