Skip to content

CONCURS! Castiga invitatii la Jazz in the city @ Sala Palatului

UPDATE: Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare. In urma tragerii la sorti castigatorii celor trei invitatii duble sunt: Raluca, Liv si rostefan. Veti primi imediat un e-mail de la mine, va rog sa raspundeti cat mai rapid. Verificati si in spam, just in case 🙂

Dupa cum deja stiti, Monden.Info este partener la un eveniment unic: Jazz in the city @ Sala Palatului.

Bright Light aduce pe scena Salii Palatului cei mai importanti interpreti de jazz in cadrul unui concert special Jazz in the City, care marcheaza revenirea pe scena romaneasca a artistului Damian Draghici, eveniment desfasurat in cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical “Viata e frumoasa”, editia a III-a, organizat de Teatrul de Opereta Ion Dacian.

Damian Draghici si prietenii sai, printre care Diane Schuur si Eddie Daniels, unii dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, va asteapta pe 12 noiembrie, orele 20.00, la Sala Palatului, la premiera noului proiect Jazz in the City, ce poarta semnatura Damian Draghici!

CONCURS: Oferim prin tragere la sorti 3 invitatii duble la eveniment. Trebuie sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti de ce va doriti sa luati parte la acest concert. Concursul se va incheia in data de 9 noiembrie, urmand ca pe 10 sa anuntam castigatorii.

Atentie! Va reamintim regulile concursurilor organizate de noi: NU lasati mai multe comentarii de pe acelasi IP sau aceeasi adresa de e-mail. Comentati cu adresa corecta de mail pentru a va putea contacta in cazul in care castigati. Ne rezervam dreptul de a descalifica orice participant care incearca sa fraudeze concursul. Castigatorii vor fi anuntati atat printr-un update al articolului si intr-un comentariu, cat si pe e-mail (la care va trebui sa raspundeti cat mai rapid, pentru a nu pierde premiul). Premiul este nominal si nu este transmisibil.

Citește în continuare