Skip to content

CONCURS: Castiga invitatii la Step Up 3DUpdate: Concursul s-a incheiat. Va multumim tuturor pentru participare! In urma tragerii la sorti, castigatorii celor doua invitatii duble sunt:

Dailydoom & Mihai. Veti primi imediat un e-mail la care va rugam sa raspundeti cat puteti de repede.

Dupa cum deja stiti noi suntem mari fani ai filmului Step UP 3D si suntem convinsi ca multi dintre voi isi doresc sa-l vada 3D in cinematograf.

Monden.Info impreuna cu Hollywood Multiplex va ofera ocazia de a vedea unul din cele mai asteptate filme ale toamnei.

Merita vazut 3D, mai ales daca sunteti fani ai acestui gen de filme…. Imaginati-va You Got Served + Step Up (1 & 2) + Save the last dance, mai adaugati si efectele 3D si aveti filmul cu cele mai tari scene de dans si cea mai buna muzica. :X Mai multe v-am povestit despre film AICI.

Va oferim prin tragere la sorti doua invitatii duble la „Step Up 3D”: puteti merge oricand intre 13-16 septembrie la Hollywood Multiplex (Mall Vitan – Bucuresti) pe baza invitatiilor castigate la noi.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia lor? Simplu: Lasati un comentariu la acest articol in care sa ne spuneti cum arata in viziunea voastra un top 3 al videoclipurilor preferate care sa contina cele mai tari coregrafii.

Termen limita: 9 septembrie.
Castigatorii vor fi desemnati in urma tragerii la sorti si anuntati pe 10 septembrie (printr-un update la acest articol si intr-un comentariu).

Atentie! Va reamintim regulile concursurilor organizate de noi: NU lasati mai multe comentarii de pe acelasi IP sau aceeasi adresa de e-mail. Comentati cu adresa corecta de e-mail, pentru a va putea contacta in cazul in care veti castiga. Ne rezervam dreptul de a descalifica orice participant care incearca sa fraudeze.

Acestea fiind spuse, succes!

Citește în continuare