Skip to content

Concurs: Castiga o invitatie dubla la Alternosfera!

  • envelope icon

ALTERNOSFERA vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti in cort incalzit pe 8 decembrie de la ora 20:00, in deja clasicul show sold out de sfarsti de an, pentru al patrulea an consecutiv !

Alternosfera este o formatie de rock alternativ, infiintata in decembrie 1998 la Chisinau. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand cinci albume si un EP.

In luna octombrie a anului 2015 trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucuresti. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016, la METALHEAD Awards. De asemenea, in cadrul aceleiasi gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”. Trupa lucreaza la meteriale noi si poate vom avea parte de o surpriza in concertul de pe 8 decembrie !

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
– EARLYBIRD: 44 de lei Acces General si 65 de lei Golden Circle, in fata scenei, primele 200 de bilete
– PRESALE: 50 de lei Acces General si 75 de lei Golden Circle, in fata scenei, pana pe 8 decembrie
– LA INTRARE: 60 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle, in fata scenei

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 1200 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bratara (pe care o primiti la intrare)

Pentru a castiga invitatie pentru doua persoane tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e piesa voastra preferata de la Alternosfera. Concursul incepe astazi si se incheie pe 6 decembrie, cand anuntam si castigatorul. Lasati o adresa de pe mail pe care o verificati des pentru a afla cum intrati in la concert.

UPDATE: Castigatorul este dima monica (nr. 21). Detalii ai pe mail.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *