Skip to content

CONCURS: Castiga o invitatie dubla la Best Bon Jovi Tribute cu New Jersey

Joi, 17 septembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa asculti cele mai bune hituri Bon Jovi alaturi de trupa italiana “New Jersey” in cadrul unui show spectacol: ”Best Bon Jovi Live Tribute”.

Dupa showul sold out de la inceputul anului, italientii revin la Bucuresti sa umple Hard Rock Cafe-ul din nou.

“Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” si multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale vor face ca seara de 17 septembrie sa fie una speciala pentru toti fanii trupei americane.

Daca vrei sa iei si tu parte la acest concert, noi punem la bataie o invitatie dubla, iar tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un comentariu la aceasta postare in care sa ne spui:

Care este piesa ta preferata de la Bon Jovi?

Concursul incepe acum si se incheie miercuri, 16 septembrie, atunci cand vom anunta si fericitul castigator. Nu uitati sa lasati o adresa de e-mail valida si sa va verificati e-mail-ul pentru a primi detalii despre cum puteti intra in posesia invitatiei

Mult succes!

Update:

Castigatoarea este: Oana Galdean (8). Felcitari. O sa primesti pe e-mail toate detaliile despre cum poti intra in posesia invitatiei duble.

Va multumim tuturor pentru participare!

Citește în continuare