Skip to content

Concurs! Castiga o invitatie dubla la concertul Depeche Mode!

Vrei sa castigi o invitatie dubla la cel mai mare show al anului 2013? Intra in concurs pentru concertul Depeche Mode de pe Arena Nationala!

Depeche Mode este cu siguranta cea mai de succes trupa de muzica electronica din toate timpurile. Dupa lansarea celui de-al 13-lea material discografic, au pornit un nou turneu european ce va include 25 de tari, printre care si Romania.

Vom asculta atat hiturile Depeche Mode cat si piese noi in concertul extraordinar de pe Arena Nationala din Bucuresti in 15 mai 2013. Evenimentul este organizat de Emagic iar in deschidere va canta trupa britanica F.O.X.

Daca nu ti-ai luat bilet, avem un concurs special pentru tine! Miza este o invitatie dubla (vei putea merge insotit pe Arena Nationala) insa trebuie sa lasi un comentariu mai jos si sa ne spui care este numele albumului de debut al trupei Depeche Mode?

Concursul incepe astazi, 6 mai si se incheie pe 12 mai. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si va fi anuntat pe email, deci este important ca adresa de email pe care o folositi cand comentati mai jos sa fie una pe care o verificati frecvent.

Biletele au preturile cuprinse intre 135 si 435 lei, in functie de distanta fata de scena: cele fara loc, in categoria Gazon A si B, sunt 245 lei, respectiv 135 lei (epuizate) in timp de locurile pe scaune vor costa 145, 170, 200, 240, 275, 320, sau 435 lei.

Ce alta metoda poate fi mai buna sa ne pregatim pentru concertul Depeche Mode decat sa revedem cele mai noi videoclipuri, Heaven si Soothe My Soul.

UPDATE: Concursul s-a incheiat, castigatorul este numarul 731 – Irish. Vei primi maine un email in legatura cu invitatia.

Citește în continuare