Skip to content

CONCURS: Castiga o invitatie dubla la Kreator!

Kreator, Vader si Dagoba canta la Bucuresti pe 25 ianuarie 2018 la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) in cadrul primului mare show de metal al anului !

Concertul face parte din turneul Kreator – Gods Of Violence, nume purtat si de cel mai recent album al germanilor, turneu care ajunge in sfarsit si in Romania! Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea iar primele 200 de bilete earlybird au pret special !

Kreator
 Vin cu un nou album, Gods of Violence care a fost primit foarte bine atat de fani, cat si de presa de specialitate. Cu nu mai putin de 35 de ani de activitate, timp in care si-au castigat un loc in careul de asi numit \’Big 4 of Teutonic Thrash Metal\’ alaturi de Destruction, Sodom si Tankard, Kreator va urca pe scena Arenelor Romane unde vor interpreta piese atat de pe cel de al 14-lea lor material, cat si de pe albumele intrate deja in istoria Thrash Metalului.

Vader
Vader vor urca pe scena Arenelor Romane cu un show special care marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului \’The Ultimate Incantation\’, primul material discografic al formatiei. Bazele Vader au fost puse in 1983, de catre Piotr \’Peter\’ Wiwczarek, care pe atunci era basist, si de chitaristul Zbigniew \’Vika\’ Wroblewski. In cursul anilor, Vader a suferit mai multe schimbari de componenta, Piotr fiind singurul membru constant. Initial au pornit ca un grup de heavy metal, intreptandu-se apoi spre thrash/speed, pentru ca la finalul anilor \’80 sa ajunga la death metal. Pana in prezent, polonezii au lansat 11 albume, ultimul dintre ele, \’The Empire\’ fiind lansat in 2016. Din 2011, lineup-ul Vader este format din Piotr Peter Wiwczarek (voce chitara), Marek Spider Pajak (chitara), Tomasz Hal Halicki (bass) si James Stewart (tobe).

Dagoba
Dagoba implineste anul acesta 20 de ani de existenta timp in care au lansat 7 albume, dintre care ultimul, Black Nova a aparut pe 25 August. Bazele formatiei au fost puse de Pierre \’Shawter\’ Maille in 1997 iar primul album a fost lansat in 2003. Formatia a continuat sa creasca atragand atentia mai multor artisti ai scenei metal internationale. Ca urmare, pentru album \’What Hell Is About\’ francezii au colaborat su Simen Hestnaes, cunoscut mai bine ca ICS Vortex (Dimmu Borgir, Arcturus, Borknagar). Au urmat apoi deschideri pentru Machine Head si Metallica si un turneu alaturi de In Flames si Sepultura. In momentul de fata Dagoba inseamna Pierre \’Shawter\’ Maille – voce, Werther Ytier – bass, Jean-Laurent \’JL\’ Ducroiset – chitara si Nicolas Bastos – tobe.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-Earlybird: 99 Lei Acces General, 145 Lei Golden Circle (in fata scenei) – primele 200 de bilete, pana pe 15 noiembrie;
-PRESALE : 115 Lei Acces General, 165 Lei Golden Circle (in fata scenei) – pana pe 15 ianuarie
-LA INTRARE: 125 Lei Acces General – in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 1300 Acces General. Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiți la intrare).

Pentru a ajunge la acest super show metal tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti cand au cantat ultima oara in Romania Kreator. Concursul incepe astazi si se incheie pe 23 ianuarie, cand anuntam si castigatorul. Nu uitati sa lasati o adresa de mail pe care o verificati des!

 UPDATE: Castigatorul este nicolett (nr 9). Detalii ai pe mailul cu care ai lasat comentariul.

Citește în continuare