Skip to content

Concurs: Castiga o invitatie dubla la Macanache and the Putreds in Quantic

Vineri, 19 ianuarie 2018, Macanache si THE PUTREDS, lanseaza primul lor album in Club Quantic din Bucuresti in cadrul unui concert live.

macanache concert

THE PUTREDS inseamna: Macanache – Solist
Radu Burcea – Chitara si Voce
Silviu Diego Ruta – Chitara Bass
Silviu Papai Dobrescu – Clapa si Voce
Catalin Gorgon-Grigorescu – Trompeta

Albumul intitulat Nam timp este rezultatul unei fuziuni de stiluri muzicale, printre care: funk, rock, rap, jazz, raggae, blues si cateva elemente specifice care se puteau naste doar in aceasta formula.

In deschidere vor canta cei de la The Kryptonite Sparks, o formatie cu influente variate, de la indie la hard rock, de la Arcitc Monkeys la Black Sabbath. Cu un prim EP lansat in 2013 si cu un turneu alaturi de Vita de Vie in 2014, The Kryptonite Sparks au primit pe buna dreptate premiul Metalhead Best Alternative Newcommer\’.

Urmeaza un turneu national cu Pinholes si aparitii la Electric Castle si Fish-Eye Fest. In 2016 dupa ce semneaza cu Universal Music Romania lanseaza albumu \’Doi // A doua unda de bruiaj\’. In februarie anul acesta urmeaza un nou single iar toamna lui 2018 ne va aduce inca un material TKS. Inca o trupa va fi anuntata in curand. Biletele costa 35 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. La intrare, biletele vor costa 40 de lei.

Daca vreti sa ajungeti la concert, noi punem la bataie o invitatie pentru doua persoane. Lasati un comentariu in care sa ne spuneti care e piesa voastra preferata de la Macanache. Concursul incepe astazi si se incheie pe 17 ianuarie, cand vom anunta si castigatorul. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des.

START! UPATE: Castigatorul este Alin Cipu. Detalii gasesti pe mailul cu care ai lasat comentariul. 

Citește în continuare