Skip to content

CONCURS: Castiga o invitatie pentru doua persoane la concertul Goran Bregovic de la Arenele Romane

Goran Bregovic si Wedding And Funeral Orchestra va concerta la Bucuresti pe 29 septembrie la Arenele Romane in aer liber pentru a treia oara consecutiv. La cererea publicului, artistul se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show magic!

Timpuri Noi si Bosquito sunt cele doua trupe care ne vor incanta si care ne vor aduce veselie in suflete inaintea marelui show sustinut de maestrul Goran Bregovic!

Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni din Balcani, este un chitarist si compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a nascut pe data de 22 martie 1950, intr-o familie cu origini mixte: tatal sau croat si mama de ginte sarba. Dupa ce parintii sai au divortat, viitorul artist a ramas cu mama in Sarajevo. Cea mai mare parte din copilarie si-a petrecut-o la Scoala de Muzica, studiind vioara. Paradoxal, institutia de invatamant a decis sa il exmatriculeze, pentru lipsa de talent. La scurt timp dupa excluderea lui din scoala, mama sa i-a cumparat o chitara. La varsta de saisprezece ani a fost parasit de cea care i-a dat viata, fiind ingrijit de cateva rude dornice sa-l sprijine.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. Biletele au urmatoarele preturi:

– presale: 185 Lei categoria A, 119 Lei categoria B, 75 Lei categoria C pana pe 15 septembrie
– dupa 15 septembrie si in ziua concertului: 200 Lei categoria A, 130 Lei categoria B, 100 Lei categoria C
Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.
*Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Daca vreti sa ajungeti la acest concert, care se anunta a fi un super show, anul trecut fiind sold out, tot ce trebuie sa faceti e sa participati la concurs. Lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care era numele trupei cu care si-a facut debutul in muzica Goran Bregovic si aveti sansa de a castiga o invitatie pentru doua persoane. Concursul incepe astazi si se incheie pe 26 septembrie, cand vom anunta si castigatorul. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum intrati in posesia premiului.

 START! UPDATE: Castigatorul este Gabriela (nr 33). Detalii ai pe mailul cu care ai lasat comentariul. 

Citește în continuare