Skip to content

CONCURS: Castiga o invitatie pentru doua persoane la Crazy Town

Celebra trupa a anilor 90 si 2000, CRAZY TOWN, canta la Bucuresti pe 21 ianuarie de la 21:30 la Hard Rock Cafe! Special pentru acest show nu vom avea mese în fața scenei!

Formata in 1995, trupa a devenit celebra pentru hitul Butterfly (Numarul 1 in Billboard Hot 100), piesa care a propulsat albumul de debut The Gift Of Game sa vanda peste 1.5 milioane de exemplare. Cel mai recent album al trupei este The Brimstone Sluggers si a fost lansat in 2015 iar piesa Born to Raise Hell a ajuns in topurile americane acum 2 ani. Trupa a participat recent in concerte alaturi de Drowning Pool si Puddle Of Mudd in cadrul turneului care purta numele de Epic unde au mai urcat pe scena trupe precum Alien Ant Farm, Fuel sau P.O.D.In 2017 trupa a lucrat intens pentru noul album.

In deschidere vor canta:

FOR THE WIN (USA)
CONFESSIONS OF A TRAITOR (UK)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– Acces General cu loc la masa: 40 de lei (doar 200 de locuri) – Fara loc, in fata scenei: 25 de lei

Online pe www.iabilet.ro , puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Daca vreti sa ii vedeti live pe Crazy Town, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e cea mai cunoscuta piesa a lor. COncursul incepe astazi si se incheie pe 19 ianuarie, cand anuntam si castigatorul. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum puteti intra la concert. 

START! 

UPDATE: Castigatorul este Bogdan Dumitrescu, nr 8. Detalii gasesti pe mail-ul cu care ai lasat comentariul. 

Citește în continuare