Skip to content

Concurs: Castiga o invitatie pentru doua persoane la Irina Rimes in Hard Rock Cafe

  • envelope icon

Pe 1 februarie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la un show cu IRINA RIMES. Cantareata revine la Hard Rock Cafe dupa lansarea de album Despre El sold out din octombrie 2017 iar de data aceasta nu vom mai avea mese in fata scenei, pe ringul de dans!

Nascuta in Republica Moldova, cantareata a cucerit toate topurile muzicale inca din primul an de la debut. Artista, a avut cu piesa VISELE o ascensiune fulminanta, fiind una dintre cele mai difuzate piese de anul trecut conform Media Forest. Totodata, a fost premiata in cadrul galei premiilor Radio Romania.

Dupa primul single “Visele”, a urmat prima trilogie din industria muzicala romaneasca, TRILOGIA IRINEI, 3 piese sub forma unui mini serial de dragoste, apoi colaborari cu GUESS WHO, DJ SAVA, VUNK, KILLA FONIC si a incheiat anul trecut cu semnarea unei colaborari pentru doua albume cu UNIVERSAL MUSIC FRANTA. INNA, ANTONIA, ANDRA, KILLA FONIC, VUNK , ALINA EREMIA, RALUKA, sunt doar cativa dintre artistii pentru care Irina a compus piese de top in anul de debut.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– Cu loc la masa in sală: 50 de lei (doar 200 de locuri)
– Acces General: 39 de lei, fara loc, in fata scenei pe ringul de dans.

Daca vreti sa ajungeti la acest concert, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti care e titlul sub care a aparut trilogia Irinei Rimes. Concursul incepe astazi si se incheie pe 31 ianuarie, cand vom anunta si castigatorul. Nu uitati sa lasati o adresa de mail pe care o verificati des. 

 UPDATE: Castigatorul este Madalina (nr2). Detalii gasesti pe mailul cu care ai lasat comentariul. 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *