Skip to content

Concurs! Castiga patru trollere si o geanta de la Valigeria!

Avem un concurs special pentru vacantele pe care le planuiti in 2014! Puteti castiga patru trollere speciale si rezistente oferite de Valigeria.ro.

 

Linia trollerului Babylon este inspirata din lumea auto si ofera un desing inovator si elegant. Troller cu o structura ibrida din ABS si cu tesauturile din nylon este capabil sa uneasca avantajele unui troller rigid cu a unuia moale, astfel se obtine un produs foarte rezistent, pe de o parte, si de alta parte, isi mentine utilitatea si confortul.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs?

1. Aboneaza-te la Newsletter-ul Urban.ro – gasesti in josul paginii formularul de abonare, trebuie sa folosesti aceeasi adresa de email pe care o folosesti cand vei comenta pe site pentru ca vom verifica daca te-ai abonat.

2. Lasa un comentariu mai jos in care ne spui ce ai vrea sa vezi NOU pe Urban.ro in 2014, ce rubrici, ce idei si ce artisti.

Perioada in care se desfasoara concursul este 18 decembrie – 8 ianuarie cand vor fi alesi cei patru castigatori – unul va castiga setul de doua trollere, alti trei castigatori vor lua cate un troller sau geanta messenger. Castigatorii vor fi anuntati pe 9 ianuarie la orele 10:00.

Premii:

Set format din trollerul mare si trollerul de cabina. Dimensiunile pentru cel din poza de mai jos sunt: 54x78x30/34, capacitate: 110/122 litri, culoare: Negru, material: Naylon, ABS, garantie: 2 ani, brand: RV RONCATO. Al doilea troller este unul de cabina. Dimensiuni: 43x55x20 cm, capacitate: 35 litri, culoare: gri.

Un troller mare de inox: Dimensiuni: 54 x 78 x 32 cm Greutate: 4,7 Kg Capacitate: 100 Litri

Un alt troller de cabina (de inox): Dimensiuni: 35 x 50 x 20 cm Greutate: 2,5 Kg Volum: 26 Litri

 

O geanta messenger:Dimensiuni:40x31x12xcm Material: Nylon

STAAAART!

 Regulamentul concursului il gasesti AICI!

UPDATE: Va multumim pentru comentarii, ne sunt cu folos si ne vom inspira din ele.

Castigatorii sunt: 1 – (483) Silviu, 2 – (3) Ioana, 3 – (310) Marian, 4 – (6) Denisa Manda. Veti fi contactati pe emailul inscris la concurs, felicitari!

Citește în continuare

Beyonce, no 1 in Billboard

Beyonce este numarul 1 in Billboard, asa cum ne asteptam odata cu lansarea noului ei album. Cantareata face istorie in clasament din punct de vedere al vanzarilor digitale si a…

Citeste mai mult