Skip to content

CONCURS: Castiga un CD Guess Who – Un anonim celebru – cu autograf

Guess Who a lansat pe 16 mai cel de-al treilea album de studio, iar daca esti un fan adevarat poti castiga un CD Un anonim celebru, semnat de artist.

Materialul contine 14 piese produse de Guess Who, Likeminded, DJ Khalil, Bekon, Phane, Mitza si MefX, mixate si materizate de Grasu XXL si Cristi Dobrica, la Okapi Sound Studio. Pe album îi putem asculta si pe Mitza, Nane, Irina Rimes, MefX, Junky, DJ Undoo, Feli, Blaga sau Tudor Chirila.

Albumul a fost realizat fara un deadline stabilit, pentru care s-a lucrat pana la cel mai atent detaliu impreuna cu instrumentisti si oameni cu experienta muzicala. Dupa cum mentioneaza si Guess Who, „Un Anonim Celebru” este un material cu un vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum, la concerte si nu numai, dar pana atunci, il puteti asculta aici.

Daca sunteti fani ai lui Guess Who, atunci acest album nu trebuie sa va lipseasca din colectie. Noi punem la bataie unul cu autograful artistului intr-un concurs care incepe astazi si se incheie pe 24 mai. Tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e piesa voastra preferata lansata de Guess Who. Nu uitati sa lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum puteti intra in posesia premiului.

START!

UPDATE: Castigatorul e Andrei (nr3 ). Detalii despre cum intri in posesia premiului gasesti pe mail.

Citește în continuare