Skip to content

Concurs pentru bloggeri

Daca sunteti bloggeri si aveti intr-adevar talent la scris si nu la copy-paste, va invit sa participati la un concurs bazat pe articole tematice, organizat de Bloggeri.ro 🙂

Concursul se va desfasura timp de o luna, si trebuie sa va inregistrati pe Bloggeri.ro ca sa participati. Perioada de inscriere este 10-20 septembrie (incepand de maine adica), dupa care va trebui sa concepeti cate 3 articole cu care sa participati (unul pe saptamana; acestea vor fi inscrise la Bloggeri.ro, dar pot fi publicate si la voi pe blog).

Astfel, primul articol va fi pe tema „Efectul blogului in viata unui om„, si va trebui publicat intre 21-23 septembrie, subiectul celui de-al doilea articol va fi „Peisajul muzical romanesc” (publicat intre 29 septembrie-01 octombrie), iar ultimul articol va fi la liber (intre 06-08 octombrie). Articolele nu trebuie sa depaseasca 1000 de cuvinte. Timp de 4 zile dupa publicarea fiecarui articol se va putea vota cel mai bun pe tema respectiva. Castigatorii vor fi anuntati la sfarsit de tot, pe 16 octombrie, notarea facandu-se in functie de voturile acumulate.

Locul I: un MP3 player, o camera web, un pachet de gazduire + domeniu
Locul II: un ceas USB, un aparat de masaj USB, un pachet de gazduire + domeniu
Locul III: un memory stick USB de 2GB, un pachet de gazduire + domeniu
Locurile IV si V: cate un pachet de gazduire + domeniu

Sponsori: USBmania, Blogoree, Comunitatea Voce, Comunitatea HaiPa, Zoso si Blogatu.

Mai multe detalii pe Bloggeri.ro .

Citește în continuare