Skip to content

Concursuri pentru vara 2010 + alte noutati

  • envelope icon

Vine vara, bine-mi pare… Si avem mai multe motive de sarbatoare. :)) Saptamana trecuta am implinit 3 ani de Monden.info iar in urma cu 2 saptamani am sarit de suta de mii de comentarii stranse la articolele noastre (intre timp s-au mai adunat 5000), asa ca e momentul perfect sa reincepem concursurile de sezon. 🙂

Ca si vara trecuta, avem numeroase premii – DVD-uri (oferite de ProVideo) si CD-uri pe care le vom da in trei feluri: celor care lasa cele mai interesante comentarii la articolele noastre, celor mai activi si celor care promoveaza articolele noastre pe alte site-uri (bloguri, Twitter, Facebook etc).

Deja am dat 6 compilatii marca Roton celor care ne-au fost alaturi la finala Eurovision si au comentat concursul (apropo, daca va simtiti, verificati-va mailurile! ).

Pe langa asta, vom avea si cateva concursuri cu premii mult mai mari, dar pe care le vom anunta pe rand, la timpul potrivit… Plus concursurile saptamanale in care va trimitem la film si dam invitatii la Hollywood Multiplex (din pacate, acest concurs este doar pentru cei din capitala). Vom fi parteneri media la cele mai mari evenimente din aceasta vara, asa ca vom da cu siguranta si invitatii la concerte sau diverse ‘goodies’ pentru fani.

Fiindca se intampla foarte des ca unele comentarii sa ajunga in spam sau sa intre in moderare si vedeti ca nu va apar comentariile si a trecut ceva timp de cand le-ati lasat, va rugam fie sa incercati sa le lasati din nou, fie sa ne dati cat mai rapid un mail sa ne spuneti (avem pagina de contact in partea de sus a site-ului, gasiti acolo adresele noastre).

Sper ca nu mai este nevoie sa mentionez ca asta NU este o invitatie la a lasa comentarii doar de dragul de a le lasa, fara a avea ceva interesant de spus…

P.S. pentru maine v-am pregatit topul nostru traditional 🙂 cu viitoarele hituri ale verii, pe care-l publicam de 3 ani incoace + inca o surpriza… video… care sper sa va placa… Iar in curand vom relua intalnirile live cu artistii (am organizat una singura, in urma cu un an, din lipsa de timp) si vom face si cateva chestionare pe site pe care va vom invita sa le completati pentru a va cunoaste mai bine.

  • envelope icon

Taguri:

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *