Skip to content

Connect-R in deschidere @ concert tribut Michael Jackson by Who’s Bad la Sala Palatului

  • envelope icon

Pe 17 martie, la Sala Palatului va avea loc un eveniment special, dedicat Regelui Pop – Michael Jackson! Invitatii acestui eveniment sunt baietii din trupa WHO’S BAD, trupa tribut numarul 1 in lume, singura recunoscuta de Michael.

Aceasta trupa a fost conceputa de catre Vamsi Tadepalli, cu scopul de a recrea muzica, coregrafia, pe scurt – legenda Michael Jackson, din zilele cand facea parte din Jackson 5 si pana cand facea furori cu Thriller. Numele formatiei vine de la titlul piesei lui Michael, BAD si este formata din sapte membri, dintre care doi sunt sosii ale lui Michael Jackson. Acestia canta si danseaza la fel ca Michael, pot atinge chiar si notele inalte, iar rasplata vine atunci cand sunt pe scena si toata lumea recunoaste ca sunt uimitori. Baietii au studiat muzica alaturi de cei mai buni muzicieni si au luat lectii de dans chiar de la coregraful lui Michael – Travis Payne si de la unul dintre dansatorii regelui – Frank Gatson, care in prezent este coregraful lui Beyonce.

Pentru deschiderea showului organizatorii evenimentului s-au gandit ca cel mai potrivit ar fi Connect-R. Acesta s-a aratat foarte incantat de invitatie si a acceptat-o fara sa stea pe ganduri. Ba chiar mai mult, a promis ca va pregati impreuna cu dansatorii lui un show special, asezonat cu cateva surprize!

Evenimentul este organizat de Project Events, iar bilete se gasesc la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos si Vodafone, Librariile Carturesti si online de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro. Preturile acestora pornesc de la 80 de lei si ajung pana la 260 lei, in functie de categorie.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *