Skip to content

Miercuri, 27 martie, de Ziua Mondiala a Teatrului, Constantin Chiriac si Constantin Necula vor fi in dialog cu Florin Piersic.   Organizata de Teatrul Radu Stanca din Sibiu intalnirea poate fi urmarita si live online de la ora 19.00

Cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu  organizeaza conferinta speciala Constantin Chiriac si Constantin Necula in dialog cu Florin Piersic.

Evenimentul va avea loc in 27 martie, pe scena Teatrului National „Radu Stanca” Sibiu, incepand cu ora 19:00.

„De Ziua Mondiala a Teatrului oferim in dar publicului din Sibiu si de pretutindeni un dialog cu o personalitate fara egal pe scena romaneasca, Florin Piersic, caruia ii dedicam aceasta conferinta aniversara si pe care-l iubim si il respectam. Ne bucuram ca avem sansa extraordinara de a avea pe scena Teatrului National „Radu Stanca”, intr-o zi cu o semnificatie deosebita, un artist care este iubit de milioane de oameni si care a reusit, de-a lungul activitatii sale impresionante, sa realizeze lucruri extraordinare in teatru, film si televiziune. Multumim, Florin Piersic si va asteptam, dragi iubitori ai teatrului, sa sarbatorim impreuna ziua speciala a teatrului, dar si a lui Florin Piersic”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului National „Radu Stanca” Sibiu si presedintele Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

TNRS a pus in vanzare biletele pentru aceasta conferinta speciala, la pretul de 30 lei.

Pentru ca locurile in sala de spectacole sunt limitate, publicul de pretutindeni poate urmari acest eveniment transmis pe Scena Digitala, platforma online a TNRS, pretul unui bilet fiind de 30 lei.

Citește în continuare