Skip to content

Coperta album Rihanna – Talk That Talk

Au aparut cele doua coperti pentru noul album semnat Rihanna – Talk That Talk! Cuvantul pentru a descrie aparitia artistei nu il regasesc in limba romana insa in engleza este FIERCE!

Rihanna se pregateste sa lanseze albumul Talk That Talk pe 21 noiembrie. Fanii ei s-au jucat cu niste aplicatii pe site-ul ei oficial pana au descoperit, pe rand, titlul CD-ului iar azi-noapte au aparut si copertile.

Artwork-ul de mai sus reprezinta coperta variantei de baza a albumului Talk That Talk. Mai jos gasiti coperta pentru varianta DeLuxe. Sunt destul de diferite, insa fiecare are un element care intriga si atrage atentia – mai sus e limba si privirea aia Illuminati, mai jos e fumul care iese din gura.

 

Zilele trecute se auzea undeva piesa We Found Love – primul single promovat de pe TKT – si ma gandeam ca ca daca ar fi fost lansata in Romania, nu ar fi intrat pe radio pentru ca refrenul e cantat pe vocea de cap iar oamenii din radiourile romanesti nu prea agreeaza treaba asta, ei vor voci feminine care suna ca niste barbati.

In SUA, melodia produsa de Calvin Harris este al 20lea single lansat de RiRi care intra in top 10 in Billboard Hot 100. In UK a intrat direct pe primul loc in top desi fusese lansat de 4 zile – e singura femeie care a ajuns in fruntea topurilor britanice de 6 ori in 5 ani. Impresionant!

Ieri a aparut filmul cu Rihanna pentru Armani! Zilele astea urmeaza sa apara si videoclipul pentru We Found Love – vezi AICI poze de la filmari!

Care dintre copertile astea va place mai tare?

Citește în continuare