Skip to content

„A night in a spotlight”, hiturile Michael Jackson, The Beatles si Queen reinterpretate de Corul de copii Radio. Concertul are loc duminica, 7 mai

Daca sunteti in Bucuresti in acest week end si vreti sa experimentati ceva foarte frumos puteti merge la Sala Radio la „A night in a spotlight”, concert cu reinterpretari corale ale unor piese pop si rock binecunoscute.

Concertul va fi sustinut de Corul de Copii Radio, sub conducerea dirijorala a lui Razvan Rados si cu acompaniamentul pianistei Magdalena Faur.

In concert vor fi prezentate hituri semnate de Michael Jackson, The Beatles si Queen, in versiune reorchestrate pentru cor. Evenimentul se desfasoara cu participarea Ansamblului de baieti al Corului de Copii Radio, infiintat in anul 2022, pregatit de Magdalena Faur si Razvan Rados.

Concertul va avea loc incepand cu ora 19:00.

Altfel, daca va doriti o activitate speciala pentru copiii dvs care sa le dezvolte disciplina, concentrarea, spiritul de echipa dar si cultura muzicala duceti-va copiii la cor.

In Bucuresti, pe langa corul de copii Radio, mai avem coruri de copii la Opera Natonala, corul Bravissimo si corul Sunetul muzicii. Inscrierile pentru asemenea corurilor incepe de la 5 ani.

Unul dintre cele mai faimoase coruri de copii din lume, Scala & Kolacny Brother reinterpreteaza piese rock in versiuni care au devenit virale. Puteti asculta mai jos o asemenea interpretare

Citește în continuare