Skip to content

Costi Ionita – Bouncing feat. Buppy Brown (videoclip)

Costi Ionita este, cu siguranta, artistul roman al momentului. In timp ce hitul I Need Your Love se bucura de un succes imens la nivel international, artistul a cantat live alaturi de Shaggy si Mohombi in cadrul emisiunii tv Today Show Summer Concert Series in New York, iar videoclipul a fost difuzat pe ecranul din Times Square.

 

Intre timp, Costi a lansat o noua piesa, Bouncing, in colaborare cu Buppy Brown, cu elemente de inspiratie asiatica. Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si completeaza perfect sound-ul piesei.

Track-ul I Need Your Love a fost pe 7 iunie \’Piesa zilei\’ la radioul BBC1 si a intrat in playlist-ul Kiss FM UK. Iar realizarile nu se opresc aici: peste 300.000 de unitati vandute la nivel mondial, peste 168 de playlisturi pe Spotify, peste 16,2 milioane de ascultari si primele pozitii in topurile iTunes, Shazam si ale radiourile din tari ca SUA, Canada, Germania, Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Austria, Norvegia, Oman, Cipru, Qatar, Liban, Egipt etc. Mai mult, videoclipul I Need Your Love are peste 51 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al lui Costi.

 Ce ziceti de noua piesa a lui Costi Ionita? Dar de succesul I Need Your Love?

Citește în continuare

Program Day3 - Airfield Festival

Airfield Festival este cel mai așteptat eveniment al verii și singurul din România care reunește pasiunea pentru muzică, aviație, sporturi extreme și de agrement și activități recreaționale și artistice în…

Citeste mai mult