Skip to content

CREED – spin-off ROCKY

Southpaw nu este singurul film cu box al anului! In noiembrie vom avea parte de CREED, care continua povestea celebrului Rocky!

Sylvester Stallone isi pune manusile de box si intra in ring pentru a 7-a oara in rol de ROCKY, de data asta in ipostaza de antrenor!

Creed, cel de-al 7-lea film din franciza “Rocky” este un fel de spin-off scris si regizat de Ryan Coogler (Fruitvale Station), in colaborare cu Aaron Covington si produs chiar de Sylvester Stallone, care are si un rol principal in film.

Protagonist este de data asta fiul lui Apollo Creed, Adonis Johnson Creed, care habar nu are cine a fost tatal sau, dar care are microbul boxului in sange. Acesta calatoreste in Philaldelphia, unde il intalneste pe Rocky Balboa, interpretat de Sylvester Stallone, si ii propune legendarului boxer sa-l antreneze ca sa devina campion. Va reusi boxul sa-l scape de viata de infractor spre care se indreapta?

Poate aflam asta din noul trailer:

Adonis este interpretat de catre Michael B.Jordan (“Fantastic Four”) iar alaturi de el si Stallone mai apar Tessa Thompson, Tony Bellew, Graham McTavish, Wood Harris, Phylicia Rashad.s.a.

Si pentru ca tot pomeneam mai devreme de Southpaw, ati apucat sa-l vedeti pe Jake Gyllenhaal in actiune?

Citește în continuare