Skip to content

Cristi Minculescu si Iris, din nou impreuna, in turneu

Dupa aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat multimile la peste 5000 de concerte, sute de piese care au cucerit inimile ascultatorilor de radio, 18 albume care au creat istorie in muzica romaneasca adunand milioane de fani, Cristi Minculescu si trupa Iris s-au reunit, pregatindu-se pentru un turneu national, “Din nou impreuna”, in 14 orase ale tarii.

Numita si “Nationala de Rock a Romaniei”, Iris va sustine seria de spectacole din cadrul turneului “Din nou impreuna” in perioada 18 septembrie-15 octombrie 2015, incheindu-se cu un show gigantic la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 15 octombrie.

Hituri memorabile precum “Baby”, “Trenul fara nas”, “Sa nu crezi nimic”, “De vei pleca”, pe langa alte cantece de suflet marca IRIS, vor fi din nou aduse pe buzele fanilor din intreaga tara. Legat de turneul “Din nou impreuna”, Cristi Minculescu declara: “E foarte reconfortant pentru mine sa cant din nou alaturi de o echipa de profesionisti desavarsiti cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro si Relu Marin, sa ducem impreuna mai departe numele de IRIS, ca pe o flacara intretinuta numai de voi! Cu totii intelegem acest turneu ca pe un nou inceput si va asiguram ca va vom darui tot ce avem mai bun… cantece mai vechi si mai noi… si recunostinta noastra” incheie Cristi Minculescu. Pana la data de 15 august, biletele au preturi promotionale ce incep cu 29 lei. Acestea pot fi cumparate de la casele de bilete ale salilor de spectacol, din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone si Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Turneul “Din nou impreuna” ajunge in urmatoarele orase:

18.09 – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor

20.09 – Timisoara – Sala Capitol

21.09 – Craiova – Teatrul Marin Sorescu
23.09 – Chisinau – Filarmonica

26.09 – Cluj Napoca – Casa de Cultura a Studentilor
28.09 – Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor

29.09 – Iasi – Casa de Cultura a Studentilor

30.09 – Bacau – Teatrul de Vara

01.10 – Galati – Teatrul Muzical

02.10 – Buzau – Casa de Cultura a Sindicatelor
03.10 – Brasov – Sala Patria

04.10 – Ploiesti – Casa de Cultura a Sindicatelor

12.10 – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor

15.10 – Bucuresti – Sala Polivalenta 

Mergeti sa ii vedeti live? 

Citește în continuare