Skip to content

Cristi Minculescu & Dan Bittman – S-Aprindem Tortele (videoclip nou)

Doua din cele mai reprezentative voci ale rock-ului romanesc se intalnesc pe aceeasi piesa produsa de Kazibo.

Piesa S-Aprindem Tortele, cantata de Cristi Minculescu si Dan Bittman a fost lansata in aceasta dimineata simultan la toate posturile de radio din Romania.

Am visat frumos si am avut curajul sa-i intrebam daca vor sa cante impreuna. Le apreciem enorm muzica, iar cu acest proiect unic in muzica romaneasca le aducem noi – cei care am crescut dorind sa fim ca ei, ca Iris si Holograf – un omagiu si, in acelasi timp, incercam cu propriile resurse sa ducem mai departe muzica de calitate”, spun baietii de la KAZIBO, Alex Pelin si Ovidiu Baciu.

Atat Dan Bittman, cat si Cristi Minculescu au cantat de-a lungul timpului in formatia Iris, insa in perioade diferite, actualul solist al trupei Holograf inlocuindu-l pe Minculescu in perioada 1982-1984 la Iris.

S-Aprindem Tortele este de asemenea insotita si de un videoclip foarte emotionant, filmat in regim cinematografic, pentru care echipa KAZIBO Music a colaborat cu Alex Ceausu) si a insemnat o desfasurare impresionanta de forte care a inclus si 150 de figuranti.

Cum vi se pare aceasta colaborare?

Citește în continuare