Skip to content

Cum a facut Rihanna albumul Talk That Talk? (video)

Pentru ca albumul Rihannei Talk That Talk a facut atat de multe furori, e cazul sa vedeti si cum s-a desfasurat munca din spatele acestui noi disc. Gasiti in articol videoclipuri cu Rihanna in backstage, la concerte, in studioul de inregistrari, practic un paparazzo video care ne arata viata cantaretei din timpul turneului si inregistrarilor noului disc.

Evident, Talk That Talk a fost inregistrat si produs in timp ce Rihanna inca se mai afla in turneul ei de promovare pentru Loud, asa ca nu fiti prea surprisi sa o vedeti pe cantareata vorbind la telefon cu mama ei care ii face morala.

Mi-a facut placere sa urmaresc filmarile, mai ales in Barbados, acasa la ea, cu accentul ei de care nu ne dam seama in toate piesele pe care le canta. E posibil sa fie doar un publicity stunt, dar genul asta de materiale sunt cele care ii fac pe artisti mai populari.

Eu va las sa vedeti clipurile, sper sa va lase aceeasi impresie placuta pe care mi-au lasat-o mie, e interesant sa ii vezi pe cantareti in mediul in care au crescut.


 


 

Albumul Talk That Talk a devenit the talk of the town in secunda in care a aparut piesa We Found Love, care a rupt topurile pur si simplu. Pana si videoclipul a avut o urma de controversa, multi comentand ca personajul masculin seamana foarte mult cu Chris Brown. In luna noiembrie cand a aparut albumul noi am facut o recenzie a discului, probabil cel mai bun de pana acum din cariera Rihannei.

Ce ziceti de felul in care au lucrat Rihanna and co la album? Cum vi s-a partu sa o vedeti in backstage?

Citește în continuare