Skip to content

Cum a fost la ABSOLUTELY FABULOUS fashion&vintage fair

Duminica, 6 noiembrie a avut loc Absolutely Fabulous Fashion &Vintage Fair- Be a star Edition.

Daca anul trecut fashionistele au avut ocazia sa faca cunostiinta cu Facehunter-Yvan Rodic anul acesta The Streetmuse-Melanie Galea ((www.thestreetmuse.it ) a venit la Absolutely Fabulous pentru a le face celebre pe fashionistele romance.

Melanie este o tanara fotograf de street style care a colaborat cu Vogue Italia & Cosmopolitan si care in present colaboreaza intens cu VOGUE, ELLE NY si refinery29.com.
Melanie a fost foarte impresionata de Bucuresti si placut surprinsa de “cat de creativi sunt romanii”.

Si pentru ca nu s-a putut abtine a facut si o sedinta fabuloasa de shopping la AB FAB, fiind incantata de piesele vintage pe care le-a gasit in cadrul targului. Incantata de conceptul Absolutely Fabulolus, de revista www.absolutelyfabulous.ro si de descoperirea Bucurestiului si a oamenilor fabulosi din Romania, Melanie Galea a surprins cu camera sa tinutele fashionistelor prezente la targ.

Tot printre cele mai stilate bloggerite din lume se afla si moldoveanca Doina Ciobanu, faimoasa bloggerita de la www.thegoldendiamonds.com care a fost si ea prezenta la Ab Fab.

Au romancele stil? Si apropo de romance cu stil, celebre de aceasta data, revedeti galeria foto de la lansarea Stefanel.

Cat de fabuloase vi se par tinutele fetelor prezente la Absolutely Fabulous?

Citește în continuare