Skip to content

Cum a fost la JEMF 2016 (galerie foto)

Jimbolia Electronic Music Festival sau pe scurt JEMF si-a deschis portile weekendul ce tocmai s-a incheiat pentru prima data pe parcursul a trei zile.

 

Festivalul a fost impartit in 5 scene, dintre care trei indoor si doua outdoor si a reusit sa adune un line-up foarte bun. Dennis Ferrer, James Zabiela, Deborah de Luca, Subcarpati, CTC, Macanache, Otherside si GOLAN fiind doar o parte din artistii care au cantat la Jimbolia.

Din pacate noi n-am putut ajunge decat de sambata seara, ratand astfel distractia din prima seara. Si pentru ca am fost foarte obositi de pe drum, am rezistat doar la K-Lu, Subcarpati si Basska.

 

Am gasit insa un festival destul de mic ca intindere, toate cele cinci scene fiind apropiate una de cealalta, avantajul fiind ca nu trebuia sa te deplasezi prea mult dintr-un loc in altul. Recunoastem ca aveam asteptari mai mari, mai ales dupa modul in care-a fost promovat.

Food court-ul era si el destul de mic, insa suficient cat sa-i deserveasca pe toti cei prezenti la festival.

 

Am ajuns in zona de concerte cand pe scena Jungle Stage era K-lu, care a venit de data asta insotit si de cativa instrumentisti. A sunat foarte bine in varianta asta si sper sa-l mai prind asa si cu alta ocazie.

Au urmat apoi Subcarpati, probabil cea mai asteptata trupa din festival. Chiar daca ar trebui sa fiu obisnuit deja cu asta, ma uimeste de fiecare data faptul ca ei reusesc sa umple orice sala de concert in care canta.

I-am prins si pe baietii de la Basska, care ne-au incantat cu ritmuri de ska si reggae. Ei au lansat de curand single-ul The Incredible (Smokie Smoke), care suna foarte bine si in varianta live.

Chiar daca ei erau plini e energie pe care o transmiteau catre public, noi eram mult prea obositi asa ca n-am mai ramas si la Argatu si Dennis Ferrer, din pacate.

 

A doua zi a fost mai de chill, asa ca ne-am plimbat prin zona de festival si am mai baut diverse bauturi in zona de lounge. Ultimele doua concerte de la JEMF au fost cele ale trupelor Otherside si GOLAN, pe care ne-am bucurat sa-i revedem.

Acestea au inceput imediat dupa apusul soarelui si-au inceiat cu brio un festival ce are potential sa creasca si mai departe.

 

Despre cum a fost pe drum si cum ne-am distrat pe la festival, va lasam sa descoperiti din cele doua episoade de vlog pe care le-am facut de la JEMF.

O galerie foto mai generoasa gasiti un pic mai jos.

Foto & Video: Alin Pandaru

Citește în continuare