Skip to content

Cum a fost prima aparitie a INNEI la TV? (video)

INNA a plecat de la o imagine simpla si modesta si a ajuns o diva care atrage toate privirile. Cat de simpla era imaginea ei la inceput si cum arata? Avem imagini din primul ei interviu!

 

Cand Inna a aparut prima oara la TV, televiziunea din Romania nu era atat de depravata precum este acum. Mai mult decat atat, o aveam pe Teo care ne facea sa radem in fiecare dupa-amiaza. E vorba de anul 2008 iar emisiunea se difuza la Prima TV.

Pe vremea aia, INNA nu era INNA ci se numea Alessandra (vine de la numele ei Alexandra Apostoleanu). Sebi – CoolDude (e reporter la Kanal D acum) a descoperit-o si a adus-o in emisiune si a vorbit frumos despre ea. Nimeni nu avea habar ca fata aia fara dinti asortata in haine albe care se regasea in muzica pop-rock avea sa umple stadioane in Mexic.

Ca ne place sau nu, Inna merita respectul nostru. Cred ca cel mai frumos lucru la ea este faptul ca a ramas la fel de modesta ca la inceput. Probabil ca e

Interviul il aveti mai jos, se simte o usoara ironie a lui Teo la adresa cantaretei la un moment dat.

Poate unii dintre voi stiu interviul asta insa pentru cei care nu il stiu, l-am postat ca un lucru interesant pe care ar trebui sa-l stie despre INNA. Mai jos aveti si interpretarea piesei Goodbye din aceeasi emisiune.

INNA a lansat deja trei piese noi luna aceasta: OK, Alright si una in limba romana care a fost bine-primita chiar si de cei care nu erau fanii ei – Tu si eu. Intre timp, cantareata a filmat videoclipuri noi si se pregateste sa lanseze primul single de pe urmatorul album, al treilea din cariera ei.

In prima jumatate a anului, Inna a dus turneul I Am The Club Rocker in Europa, America de Sud si America de Nord. Ramane sa vedem daca va face o aparitie la RMA 2012 la Craiova luna viitoare.

Ce parere aveti de inceputurile Innei?

Citește în continuare