Skip to content

Cum arata Alexandra Stan la 15 ani? (video)

Daca esti curios cum arata Alexandra Stan inainte sa atinga succesul sau sa fie batuta, avem inregistrarea video cu artista la varsta de 15 ani in prima aparitie importanta din viata ei!

 

Alexandra Stan a atins succesul alaturi de MAAN Studio, Andrei Nemirschi si Marcel Prodan, ultimul fiind cel care i-a dat si bataia crunta care a adus-o in starea in care am vazut-o peste tot in presa si la TV.

Inainte de a canta in cluburi si pe stadioane din toata lumea cu Mr.Saxobeat, Alexandra Stan era o pustoiaca simpla dar talentata din Constanta care visa sa ajunga cat mai sus.

Baietii de la Hi-Q, Mihai si Florin, aveau o emisiune la mare unde chemau tinere talente sa debuteze si sa atraga atentia publicului. Alexandra Stan a facut o impresie foarte buna in prima aparitie televizata ce a avut loc in urma cu 10 ani, in 2003.

Vezi mai jos!

Daca nu ai vazut pozele cu Alexandra Stan ce ne-au adus aminte de Rihanna, vezi AICI fotografiile cu ea batuta, de nerecunoscut. La capatul opus, avem o colectie cu vremuri mai bune ale sale, cele mai sexy 20 de poze cu Miss Saxobeat.

Ce parere de prima aparitie a Alexandrei Stan pe scena?

Citește în continuare

EMI & CHARLIE @ Mansarda

 Duminica de dimineata 07 Iulie | 05:00 A.M   OMEN presents ▶ EMI ▶ CHARLIE | SUN 07 JULY | 05:00 A.M @ Mansarda   LINE-UP-ul party-ului: EMI  https://www.facebook.com/emi0emi https://soundcloud.com/ctepeo…

Citeste mai mult