Skip to content

Dan Bittman si Inna – Sa nu-mi iei niciodata dragostea

INNA a petrecut Ziua Nationala a Romaniei ca de obicei in ultimii ani in tara, alaturi de familia ei. De data asta a facut show live alaturi de liderul Holograf, Dan Bittman.

INNA a fost in direct la Radio ZU impreuna cu Dan Bittman si au interpretat mai multe piese cunoscute romanesti printre care “Vino iar in gara noastra mica”, “Drumurile noastre”, “Cuibusor de nebunii”, “Sanie cu zurgalai”, dar si “Sa nu-mi iei niciodata dragostea” de la Holograf.

Dan Bittman și Inna – Sa nu-mi iei niciodata dragostea (Live la Marea Unire ZU)

Inna si Dan Bittman – Colaj de piese romanesti (Live la Marea Unire ZU)

Acum o saptamana, INNA a lansat un nou single, piesa care se numeste “Diggy Down”, in colaborare cu duo-ul pop electronic din Philadelphia – Marian Hill.

Solista a filmat deja videoclipul acestei piese in Bucuresti, echipa cu care Global Records a lucrat este formata din Michael Mircea – regizor si John Perez – Director of Photography. Inna a mai colaborat cu el si pentru Endless, WOW sau Cola Song. Este cunoscut pentru colaborarile sale cu alti artisti internationali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce si urmeaza sa fie lansat curand.

LIKE it?

Citește în continuare