Skip to content

Daniel Radcliffe si Zoe Kazan in comedia romantica WHAT IF

 Harry Potter schimba putin registrul si apare intr-o comedie romantica indie. Sa vedem primul trailer:

Daniel Radcliffe l-a lasat demult pe Harry Potter in urma si apare in tot felul de filme in care nu ne asteptam sa-l vedem. In ultima vreme Daniel Radcliffe a acceptat roluri mai dark, precum cel din horrorul cu fantome Woman in Black din 2013, in HORNS, filmul care la lucreaza de ceva vreme iar in 2015 va aparea in horrorul Frankenstein. De curand l-a interpretat pe scriitorul gay Allen Ginsberg in Kill your darlings iar acum apare intr-un film romantic.

What if se numea initial The F Word, si este o tragi-comedie romantica regizata de canadianul Michael Dowse. Daniel este Wallace, un tanar care se indragosteste iremediabil de Chantry (Zoe Kazan) pe care o intalneste la o petrecere. Problema este ca fata visurilor lui este deja intr-o relatie de lunga durata cu Allan (Adam Driver), asa ca Wallace isi ascunde adevaratele sentimente si incepe o prietenie platonica cu Chantry. V-ati prins probabil ca lucrurile nu vor ramane insa chiar asa..

Sa vedem si un trailer:

Filmul a avut premiera in cadrul TIFF (Toronto International Film Festival) iar recenziile au fost pozitive.

O alta comedie romantica simpatica ce are premiera anul astea e Begin Again, cu Keira Knightley, in rolul unui muziciene.

Citește în continuare