Skip to content

David Beckham a semnat un parteneriat pe termen lung cu HUGO BOSS. Va fi imaginea brandului BOSS si va lansa colectii de moda incepand cu primavara anului viitor.

HUGO BOSS a anuntat o colaborare pe termen lung cu David Beckham pentru brandul BOSS. Aceasta colaborare se va reflecta in colectiile BOSS Menswear multi ani de acum inainte.

In ceea ce priveste scopul, colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear si va aduce tinute care reflecta valorile de stil si estetica ale lui David Beckham si ale brandului BOSS.

In anii urmatori, parteneriatul strategic va include colectii capsula si de sezon create si curatoriate de David Beckham. 

Colectiile vor fi reprezentative pentru stilul sau personal, dar si pentru pozitionarea de lifestyle premium BOSS si angajamentul brandului pentru cea mai inalta calitate si design rafinat. 

Colaborarea se va concentra atat pe imbracaminte formala, cat si casual pentru barbati, cu prima colectie prezentata clientilor in sezonul primavara – vara 2025. Intre timp, David va aparea deja in campania raspandita la nivel global a brandului, in sezonul toamna-iarna de la finalul acestui an.

“David Beckham este un adevarat icon global, atat in sport, cat si in fashion. Cu spiritul sau distinctiv antreprenorial si pasiunea autentica pentru moda, el incorporeaza impecabil valorile brandului BOSS. Suntem nerabdatori sa vedem prima colectie prinzand viata si sa lucram indeaproape cu David pe parcursul urmatorilor ani,” spune Daniel Grieder, CEO HUGO BOSS.

“In ultimii ani, am vrut sa investesc mai mult timp in zona de design si fashion, dar am vrut sa ma asigur ca lucrez cu un brand si o echipa care pot crea ceva cu adevarat global si de impact. Mi-a facut o reala placere colaborarea cu BOSS de pana acum si am fost impresionat de ambitia, creativitatea si dorinta de a excela a echipei. Sunt incantat sa va prezint ce am lucrat pana acum, inclusiv campania toamna – iarna 2024 ca prim pas in parteneriatul nostru pe termen lung,” spune David Beckham.

Compania HUGO BOSS este unul dintre liderii segmentului de retail premium, prin cele doua branduri: BOSS si HUGO. Grupul are aproximativ 7.800 de puncte de vanzare in 131 de tari iar online colectiile sunt disponibile in 73 de tari. 

Hugo Boss a inceput colaborarea cu celebritatile din Hollywood in anii 1980 prin furnizarea costumelor pentru serialele “L.A. Law” si “Miami Vice”. La vremea respectiva Michael Jackson a purtat un costum Boss pe in sedinta foto utilizata pentru coperta albumului “Thriller” iar Sylvester Stallone a fost imbracat cu un pulover Boss pentru filmul “Rocky”.

In lumea sportului, unde activeaza David Beckham ca presedinte Inter Miami si detinator al echipei Salford City, Boss sponsorizeaza profesionisti precum tenismenul Matteo Berretini, Alica Schimdt, turneul Sttutgart Open (redenumit Boss Open) dar si Formula 1, prin echipele McLare, Mercedes-Benz, Aston Martin si RB (in prezent).

Pe langa propriile colectii de parfumuri, David Beckham a avut ambasadorul a zeci de branduri de moda si lifestyle, printre care Emporio Armani, Adidas, H&M si Tudor Watch.

Citește în continuare