Skip to content

David Guetta – One Love la Bucuresti (recenzie + poze concert)

WOW! Doar atat mai pot sa spun dupa concertul electrizant de aseara al lui David Guetta de la Romexpo!

Dupa o asteptare destul de lunga, pe beat-urile lui DJ Almud si ale celor de la Muzzaik, Guetta si-a facut un intro spectaculos pe piesa „Gettin’ over you„. Energia din sala a celor 6500 de oameni cred ca ar fi putut alimenta tot Bucurestiul. 😀

Spun cu mana pe inima ca jocul de lumini, panoul imens de leduri (4×8 metri) si cele 14 ecrane din sala au construit cea mai buna scena pe care am vazut-o vreodata la un concert. Mesajele au fost foarte misto si au impulsionat publicul sa fie tot timpul receptiv si deschis. Guetta stie cum sa-si faca publicul sa-si piarda mintile, si asta in cel mai bun mod posibil!

Francezul a avut un set mai putin comercial decat ma asteptam, ceea ce l-a urcat in topul preferintelor mele, insa uneori a fost un pic mai greu de digerat de public. Cu toate acestea, Guetta stie sa-si tina publicul in mana si a venit de fiecare data cu una dintre piesele pe care le stim atat de bine cu totii: „Sexy Bitch”, „Love is gone”, „Club can’t handle me”, „Love don’t let me go” sau „Memories”.

DJ-ul francez nu s-a limitat insa la piesele lui: a mixat si piesa celor de la Daft Punk – „Around the World”, moment in care pe scena si-a facut aparitia un robot de aproape 3 metri acoperit cu leduri care a „impuscat” publicul cu lasere, fum si artificii! A fost ireal, ma simteam de parca am aterizat fix intr-un film de la Hollywood.

Inca un boom de energie si entuziasmul a atins cote maxime la „The world is mine” pe care Guetta a mixat-o excelent. Putini DJi am mai vazut care sa aiba tranzitii atat de bune.

Sonorizarea a fost si ea excelenta iar Romexpo s-a dovedit a fi un spatiu foarte bun pentru concerte, in ciuda prejudecatilor mele.

Am avut parte si de o premiera: Guetta a pus, pentru a doua oara in lume, noul lui single – „Who’s that chick”, un featuring cu nimeni alta decat Rihanna! Iar piesa suna excelent! Francezul a recunoscut ca e emotionat si ca asteapta feedbackul publicului, dar dupa aseara cei din sala stiu deja ca piesa va intra in heavy rotation la toate radiorile si cred ca abia asteapta. 😀

Dupa un remix absolut superb a piesei „Hide And Seek” de la Imogen Heap, care mi-a mers direct la inima, si-a facut aparitia iar robotul, de data asta in public, unde, sub o cascada de artificii, a declansat inca o data isteria fanilor.

Guetta nu a slabit ritmul nici macar o secunda pana la finalul showului, pe care l-a incheiat in aplauzele frenetice ale publicului.

A fost un super show, iar Guetta nu e degeaba unul dintre cei mai iubiti DJi din lume. Cei peste 10 milioane de fani de pe pagina lui Facebook si cei aproape 500 000 de followers pe contul lui de Twitter stiu ce stiu, iar aseara sunt sigura ca i-a mai cucerit si pe cei care nu erau convinsi.

One love for David Guetta!

Concertul a fost organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula, care ne-au si furnizat o parte din fotografii, pentru care le multumim (cele fara watermark pe ele). Celelalte au fost realizate de Pyuric.

Citește în continuare