Skip to content

Daydream Festival – cel mai nou festival de muzica din Spania

  • envelope icon

“Viseaza cu ochii deschisi” este motto-ul celui mai nou festival de muzica din Spania. DAYDREAM Festival va avea loc langa Barcelona, in 30 si 31 martie 2018, pe scena urmand a urca artisti de top la nivel international, peste 50 de DJ-i din muzica techno, intre care Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Marco Carola, Steve Angello, W&W, Martin Solveig, Nicky Romero, Dubfire, Loco Dice, Lost Frequencies sau Nic Fanciulli.

 

Timp de doua zile, cele cinci scene amplasate pe taramul magic ii vor ajuta pe cei peste 60.000 participanti sa redescopere diversitatea muzicala, interactiunea prin muzica si chiar sa-si vada visul cu ochii pe taramul magic.

Experienta de neuitat!
DAYDREAM s-a nascut in Belgia, tara unde Tomorrowland este cel mai tare festival de pe mapamond, in 2010, si anul acesta va avea loc in Spania prima editie, pe taramul magic de la <>. De mentionat ca festivalul ce asigura o experienta de neuitat a fost SOLD OUT la editiile precedente din Belgia si se spera la un succes grandios la Barcelona. Editiile din 2016 si 2017 s-au desfasurat in Mexico (Puebla). Organizatorii pregatesc o scena gigantica, nemaiintalnita la editiile anterioare, urmand ca peste 300 de tone de echipamente audio sa fie aduse din Belgia pentru a face o atmosfera impresionanta. Nu vor lipsi artificiile si efectele vizuale, preluate din productiile de la Hollywood, dar si alte numeroase surprize: spectacole live, animatii, magicieni. Asemenea TML, Daydream are propriul steag si produse promotionale cu emblema festivalului.

Un abonament pentru doua zile costa 77 euro + TVA, iar biletul de o zi este de 49 de euro + TVA. Abonamentul VIP pentru doua zile este 135 euro + TVA. Zona camping 18 euro + TVA

Lucian Danciu

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *