Skip to content

De astazi regizorul Vlad Massaci este noul manager interimar al Teatrului de Comedie din Bucuresti

De astazi regizorul Vlad Massaci este noul manager interimar al Teatrului de Comedie din Bucuresti.El a fost desemnat in aceasta functie de primarul Nicusor Dan intrucat Teatrul de Comedie se afla sub jurisdictia Primariei Generale a capitalei.

Fostul director al teatrului, George Mihaita, si-a incheiat de mandatul la sfarsitul anului trecut si s-a retras din functia de manager pe care o ocupa de peste 20 de ani.

Regizorul Vlad Massaci s-a nascut pe 13 ianuarie 1968, la Bucuresti si a absolvit Academia de Teatru si Film „I.L. Caragiale”, sectia Regie de teatru, la clasa profesoarei Catalina Buzoianu.

In 1998 fost nominalizat pentru debut la Gala Premiilor UNITER si a primit Premiul criticii pentru spectacolul „Trei femei înalte” de Edward Albee care s-a jucat chiar la Teatrul de Comedie. In 2010, a fost nominalizat la Gala Premiilor UNITER pentru Regie si Cel mai bun spectacol pentru spectacolul „Aniversarea” de Thomas Vinterberg si Mogens Rukova.

Dintre spectacolele sale care se joaca in acest moment puteti vedea la Teatrul de Stat din Constanta, Billy Schiopul de Martin McDonagh (cu Nicodim Ungureanu si Vlad Birzaru in rolurile principale), la TNB – Parinti si copii de Brian Friel, adaptare dupa romanul lui Turgheniev (cu Mihai Calin si Andrei Hutuleac in rolurile principale), la Teatrul Mic din Bucuresti –  „Medeea” de Euripide, versiunea moderna de Ben Power, 2023 (cu Andreea Gramosteanu in rolul principal) si „Locotenentul din Inishmore” de Martin McDonagh (cu Votalie Bantas, Ionut Visan, Tudor Istodor si Cezar Grumazescu).

George Mihaita (75 ani), fostul director al Teatrului de Comedie, va putea fi vazut in continuare in spectacolele de teatru dar si in serialul de televiziune Clanul.

Citește în continuare