Skip to content

De Craciun in Club Bamboo

Daca inca nu aveti planuri de Craciun, Club Bamboo a pregatit doua petreceri la care Monden.Info este partener media. Afisele / comunicatele de presa mai jos:

christmas_web

Vineri, 25 Decembrie, descopera surprizele pregatite pentru tine de Craciun! Vei fi intampinat de reni, magi, spiridusi poznasi si Craciunite super-sexy! Te asteptam la Club Bamboo sa ne bucuram impreuna de magia Craciunului! Intrarea este libera!

damian_web

Sambata, 26 Decembrie, Mosu` vine la Club Bamboo cu un concert de zile mari: DAMIAN & BROTHERS! Dupa mai bine de douazeci de ani de muzica pe trei continente, saptesprezece albume si un premiu Grammy, Damian Draghici s-a intors unde a inceput totul, in Romania, in cautarea unui nou mod de expresie, a unui nou inceput. Rezultatul acestei cautari este formatia Damian & Brothers, alcatuita din optsprezece muzicieni talentati ce transmit prin muzica un mesaj mai puternic si mai profund decat ar putea sa exprime individualitatea fiecaruia dintre ei. Muzician complet, cu resurse nelimitate, Damian este interpret, compozitor, producator de muzica ce surprinde mereu prin abordarea sa originala si maniera inovativa de a combina genuri muzicale diferite si de a le redefini intr-un mod unic.

Citește în continuare