Skip to content

De vorba cu… Anggun (interviu Urban.ro special la Eurovision)

Acum doua saptamani, la finala nationala pentru Eurovision a fost invitata si Anggun, reprezentanta Frantei la editia de anul acesta a concursului, iar noi am fost printre singurii care au avut ocazia sa ii puna cateva intrebari.

Cantareata franceza de origine indoneziana a fost foarte deschisa cu noi si ne-a povestit foarte multe lucruri despre participarea sa la Eurovision si despre experienta sa din Romania.

 

Anggun s-a aflat la patra vizita in Romania, dar s-a aratat usor dezamagita pentru ca n-a reusit sa viziteze mai mult decat Bucurestiul si imprejurimile sale. Ea a filmat doua clipuri la noi in tara si spune ca este foarte multumita de profesionalismul oamenilor cu care a lucrat in Romania.

Trebuie sa recunosc ca Anggun arata foarte bine, iar din reprezentatia sa din timpul Eurovision-ului de la noi, am ramas placut impresionat si de calitatile sale vocale.

Mai jos aveti si interviul, care este destul de lung… dar care merita vazut pana la final.

Pe parcursul interviului ati putut urmari si cateva secvente din videoclipul piesei Echo (You and I), cu care Anggun va reprezenta Franta la Baku.

Acesta a fost lansat saptamana trecuta, iar printre baieti bine facuti si Anggun, putem zari si cateva cadre cu cea mai noua masina din portofoliul Dacia – Lodgy.

Romania va fi reprezentata anul acesta la Eurovision de formatia Mandinga, cu piesa Zaleilah, al carei videoclip l-ati vazut in premiera pe Urban.ro.

Si daca tot vorbeam de finala nationala e Eurovisionului, sper ca ati vazut deja interviurile din camera verde cu Elena de la Mandinga si cu Costi Ionita. Mai avem cateva interviuri pregatite, pe care vi le vom prezenta in zilele ce urmeaza.

Cum vi se pare Anggun, reprezentanta Frantei? Are sansa mai mare ca Mandinga sa castige Eurovisionul?

Citește în continuare