Skip to content

De vorba cu… Blue (interviu video)

Blue ne-au vizitat pentru Vocea Romaniei insa i-am prins la un interviu video exclusiv despre motivele care i-au adus inapoi impreuna, noul album si comparatia cu alte boyband-uri!

Blue sunt, de la stanga la dreapta: Anthony, Duncan, Lee si Simon. Sunt sigur ca multi dintre voi ii stiti deja insa am facut o recapitulare pentru generatia care asculta Lady Gaga sau One Direction insa nu au auzit hituri precum U Make Me Wanna, One Love sau Sorry Seems to be the Hardest Word (feat Elton John). 

Trupa britanica a vizitat Romania pentru o aparitie la Vocea Romaniei si pentru a promova noul lor single – Hurt Lovers. Fiind preocupati de felul cum arata, au avut make-up artist si un hair-stylist pentru a avea grija sa arate asa cum ii stim cu totii si au reusit.

Chiar daca nu ne-au surprins neaparat, baietii de la Blue au experienta in industria muzicala, au lucrat cu echipa StarGate inaintea tuturor si pregatesc cel mai matur CD al lor de pana acum – va aparea anul viitor iar detalii aveti in interviul de mai jos.

Bonus: aflati raspunsul la intrebarea: ce meserie vroiai sa ai cand erai la gradinita? PLAY!

Vezi AICI videoclipul haios pentru Hurt Lovers!

Ce parere ai de comeback-ul Blue si de interviul de mai sus, i-ai gasit la fel de interesanti precum credeai?

Citește în continuare