Skip to content

De vorba cu… Bosquito (interviu Urban.ro)

La sfarsitul anului trecut trupa Bosquito a revenit pe piata romaneasca cu un nou single si un nou videoclip, Cand ingerii pleaca. Noi am fost la lansare si am stat de vorba cu solistul Radu Almasan si ne-a povestit despre trupa lui din SUA, Madame Hooligan, despre planuri de viitor si despre muzica in general.

Trupa Bosquito a revenit dupa sapte ani de absenta, iar piesa Cand ingerii pleaca a fost foarte bine primita de public si de posturile de radio care difuzeaza si altceva decat popcorn. Cand ingerii pleaca mi s-a parut o piesa buna si cred ca Bosquito ar merita sa mai lanseze pe piata din Romania, poate impreuna cu alte formatii ne scapa de toata muzica asta proasta.

In caz ca nu stiati pana acum, desi nu cred, Madame Hooligan este proiectul lui Radu Almasan, si se pare ca in SUA s-a bucurat de succes, fiind difuzata la posturile de radio, primind cchiar si o oferta de a se ocupa de coloana sonora a unui film. Ramane doar de vazut daca planurile lui Almasan & Co se vor materializa.

Ca tot am povestit de revenirea celor de la Bosquito pe piata din Romania, aici puteti vedea cateva momente live de la concertul lor, precum si recenzia de eveniment. Si, in caz ca inca nu stiti piesa, ascultati si vedeti Cand ingerii pleaca.

Va place formatia Bosquito? Dar noua lor piesa ce impresia v-a lasat?

Citește în continuare