Skip to content

De vorba cu Hi-Q despre albumul Cand zambesti (interviu)

Zilele trecute i-am vizitat pe Hi-Q la sala de repetitii si am vorbit despre noul lor album, Cand zambesti! Afla care sunt piesele lor preferate de pe CD si care e povestea fiecareia dintre ele!

 

Dana, Florin si Mihai nu mai sunt la fel de controversati ca inainte iar despartirea lor nu mai conteaza pentru ca muzica vorbeste pentru ei si ne place cum suna! Ne-am intalnit cu ei la sala de repetitii inaintea concertului de lansare al albumului Cand zambesti ce a avut loc in urma cu o saptamana in True Club din Bucuresti.

Care e piesa preferata si care e povestea ei, de ce au ales sa lanseze un album intr-o piata muzicala in care nimeni nu mai lucreaza la CD-uri si de ce au ales numele asta? Ce influenta a avut casa de discuri Cat Music? Toate astea le aflati mai jos, PLAY!

Noul album Hi-Q poate fi ascultat in intregime AICI. Tot la noi gasiti si videoclipul Solo, intro-ul Strada mea si poze de la concertul de lansare.

Ca un cadou pentru public, Hi-Q a pornit campania “Loteria dorintelor”, o aplicatie de Facebook care se adreseaza tuturor visatorilor. Acestia sunt invitati sa isi inscrie dorinta pe care ar vrea ca Hi-Q sa o indeplineasca online. Detalii pe facebook.com/hiqromania.

Ce parere aveti de Dana, Florin si Mihai in 2012? Ati ascultat CD-ul?

Video: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro

Citește în continuare