Skip to content

De vorba cu… Holograf (Interviu Urban.ro)

La sfarsitul anului trecut am fost prezenti la sedinta foto pentru cel mai nou album Holograf. Nu am ratat ocazia si i-am intrebat pe membrii formatiei despre noul album, piese si ce pregatesc pentru publicul lor.


Intre timp a aparut si titlul noului material, Love Affair, dar si piesa de promovare, un superb featuring cu soprana Angela Gheorghiu. Nu mai e timp e momentan difuzata in exclusivitate pe un singur post de radio, dar in curand o vom auzi peste tot si ne vom bucura si de un videoclip filmat intre doua concerte ale cunoscutei si apreciatei interprete de opera Angela Gheorghiu.

Haideti sa vedem ce au avut de spus membrii trupei Holograf la sfarsit de 2011.

Data lansarii albumului Love Affair a fost deja anuntata pentru 24 februarie, iar trupa Holograf va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele pentru concert vor avea preturi intre 75 si 200 de lei si va sfatuiesc sa vi le achizitioniati din timp pentru ca la concertele Holograf e mereu o sala plina.

Noi va povesteam ca recent solistul Holograf, Dan Bittman, s-a alaturat trupei ZERO pentru piesa Ingerul Meu, pe care o puteti reasculta aici. Si daca tot am fost la o sedinta foto, in galeria de mai jos gasiti poze de la foto shoot. Edward Aninaru este cel care si-a pus amprenta pe pozele Holograf pentru albumul Love Affair iar stylingul ii apartine lui Maurice Munteanu.

Va plac Holograf? Ati apucat sa le ascultati noua piesa?

Citește în continuare

RGB Division @Studio Martin

Studio Martin te asteapta la un nou party, RGB Division dj set al rezidentilor locatiei, evenimenteul are loc vineri 13 ianuarie 2012 Fetele au intrarea libera pana la ora 2,…

Citeste mai mult