Skip to content

De vorba cu… QUBA (primul interviu)

QUBA, unul dintre artistii romani care fac dubstep si sunt apreciati, a fost luat la intrebari de noi si ce a iesit este primul interviul video al tanarului care mixeaza muzica propagata de Skrillex, Borgore si altii ca ei.

Quba, pe numele sau real Alexandru Gajaila este unicul component al proiectului, care, personal se considera un simplu producator cu o viziune ambitioasa, si care isi asuma riscul de a produce un gen muzical relativ nisat, acest gen il reprezintandu-l in totalitate.

Artistul isi doreste sa ajunga in playlistul ascultatorului de gen pe plan local si sa faca cunoscut dubstepul romanesc in intreaga lume. Daca esti ascultator de dubstep si ai cautat genul asta muzical in Romania, cu siguranta ai dat peste el iar daca nu stiai ca e roman, acum ai confirmarea.

E primul interviu video pe care QUBA l-a dat pana acum si a mers destul de bine, e un om sincer care nu are pretentii de artist sau de inspiratie sau alte motive florale, e constient de faptul ca face muzica pe calculator si asta e ceea ce ii place. PLAY!

Acesta este al treilea material promovat de Alexandru pana acum iar zilele trecute a mai lansat un track nou: Drum\’N\’Vodka are un mix de elemente nebune si un videoclip filmat la concertul sustinut de el in Kulturhaus saptamanile trecute unde a avut parte de o multime turbata.

Vrei sa vezi ce a iesit din combinatia dintre un public dement, mult bass si…ceva vodka? Cam astea au inspirat noua piesa a lui Quba. La camera s-a aflat Bass Turbat iar de montaj si FX s-a ocupat Alex Tee – Wobzilla Records.

Recent, v-am prezentat noul single Quba. From Romania este cea mai apreciata piesa de pe noul sau album, Inception, ocupand locul 14 din 100 in topul Beatport timp de mai multe saptameni.

Ce ziceti de aparitia dubstep-ului in peisajul romanesc, va place cum gandeste Quba?

Citește în continuare